A tartalom megtekintéséhez flash player szükséges.
 
eXTReMe Tracker
A tartalom megtekintéséhez flash player szükséges.

Többféle hajótípus áll rendelkezésre. A célnak megfelelő típus kiválasztását elsősorban a létszámkorlátok, és az egyéni ízlések határozzák meg.

A hajók optimális befogadóképessége nem a maximális befogadóképességet jelenti, hanem azt a javasolt utaslétszámot, melyre időjárástól függetlenül tudunk kényelmes helyszínt ülőhelyekkel biztosítani.

A kisebb típusú hajók optimális befogadóképessége 10-50 főig terjed. A közepes méretű hajótípusba max. 80 főig javasoljuk az optimális vendégszámot. A nagyobb hajók egy légtérben max. 100 fő kényelmes ültetésére nyújtanak lehetőséget, azonban két légtérben akár 150 főig is el lehet menni.

Valamennyi hajó felkészült a téli üzemmódra, zárt szalonrészük fűthető, a kilátást minden irányba a teljes utastérből panorámaablakok biztosítják.

A hajók részben fedett felső fedélzete további teret nyújt sétafedélzetként, ülőhelyekkel, asztalokkal, ahonnan szabadon csodálható a bejárt útvonal, a folyó és környezete látványa.

A belső bútorzatok mobilitása lehetővé teszi a mindenkori vendéglétszámhoz igazított legkényelmesebb teremelrendezést, testre szabottan, a megrendelői igények figyelembevételével. A beépített hangosítás rendszerek halk háttérzenével, igény szerint mikrofon használati lehetőséggel tovább növelik a komfortérzetet.

Mellékhelyiségek, mosdók akadálytalanul megközelíthetően, külön a hölgyeknek, és uraknak rendelkezésre állnak.

A tartalom megtekintéséhez flash player szükséges.